Mijn favorieten

Even voorstellen

Mijn naam is Chris Slager, geboren in Loppersum en na enkele jaren in Middelstum te hebben doorgebracht zijn wij begin jaren tachtig neergestreken in Bedum. De laatste 10 jaar woon ik met veel plezier in de kleinschalige woonwijk “Uilennest” aan de westzijde van Bedum, samen met Ellen en onze beide kinderen Anne en Mart.


De afgelopen 15 jaar heb ik bij enkele gerenomeerde kantoren in de regio Groningen- Bedum- Hogeland ruime ervaring opgedaan in de makelaardij. In deze jaren is de liefde gegroeid, niet alleen voor het prachtige makelaarsvak, maar zeker ook voor de stad Groningen, het Groninger Hogeland en zijn mensen.
Eind 2013 heb ik besloten om mijn eigen makelaarskantoor te beginnen. Een grote stap in de huidige markt, maar langzaam zie ik toch de crisis ten einde lopen, de huizenmarkt zich stabiliseren en het vertrouwen van de mensen in de economie weer iets toenemen. Daarnaast geloof ik in de (veer)kracht van deze regio.

 

Mijn eigen kracht ligt in een flexibele werkhouding, korte lijnen en een klantgerichte werkwijze waarbij u zich prettig zult voelen. Een nuchtere no-nonsense mentaliteit, deskundig, helder ­en ­eerlijk ­advies, maar bovenal­ persoonlijk contact; daar sta ­ik ­voor!­
­

Chris Slager Makelaardij

Kantoor Vestiging Chris Slager Makelaardij

Adresgegevens

Molenweg 5
9781 GL Bedum
KvK nummer: 65437705
BTW nummer: NL108610299B01

Routeplanner