Mijn favorieten

Ellen SchmidtSinds januari 2016 ben ik fulltime werkzaam bij Chris Slager Makelaardij. 
Chris is in 2014 voor zich zelf begonnen, naarmate hij het drukker kreeg, sprong ik bij door enkele werkzaamheden van hem over te nemen. Zelf werkte ik destijds al bijna 20 jaar voor de ING. De combinatie van twee banen werd steeds lastiger, gezien de toenemende werkzaamheden voor de makelaardij. Ik heb mijn baan bij de ING opgezegd en ben sindsdien fulltime, met veel passie en beleving, voor de makelaardij aan het werk. 
We blijven ons ontwikkelen! Geen dag is hetzelfde, met veel plezier begeleid ik vele en diverse trajecten samen met onze opdrachtgevers. Sinds september 2018 is Petra ons team komen versterken.
De verdeling is eenvoudig, Chris is veel op pad en doet alle afspraken, Petra en ik bemannen de binnendienst.
Sinds kort volg ik de opleiding voor assistent makelaar, ik vind het leuk om de verdiepingsslag te maken qua kennis én kan/mag ik na afronding van de opleiding ook de bezichtigingen begeleiden. Ontzettend leuk om ook bij dit traject betrokken te zijn.

Wij zijn een enthousiast en trots team; 'Chris Slager Makelaardij'; onze kracht ligt in de samenwerking, de korte lijnen, de aandacht en persoonlijke benadering, onze gedrevenheid en passie voor het vak.
We helpen je graag verder! 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring