Mijn favorieten

Chris SlagerMijn naam is Chris Slager, begin jaren 70 geboren in Loppersum en na enkele jaren in Middelstum te hebben doorgebracht zijn wij begin jaren tachtig, met het gezin, neergestreken in Bedum. Sinds 1996 woon ik samen met Ellen en sinds 2002 vormen we ons eigen, prachtige, gezin met dochter Anne en zoon Mart.

De afgelopen 20 jaar heb ik bij enkele gerenommeerde kantoren in de regio Groningen- Bedum- Hoogeland ruime ervaring opgedaan in de makelaardij. In deze jaren is de liefde gegroeid, niet alleen voor het prachtige makelaarsvak, maar zeker ook voor de stad Groningen, het Groninger Hogeland en zijn mensen.

Eind 2013 heb ik besloten om mijn eigen makelaarskantoor te beginnen. Een grote stap destijds, maar langzaam zag ik toch de crisis ten einde lopen, de huizenmarkt zich stabiliseren en het vertrouwen van de mensen in de economie weer toenemen. Ik geloof in de (veer)kracht van deze regio.

Mijn eigen kracht ligt in een flexibele werkhouding, korte lijnen en een klantgerichte werkwijze waarbij u zich prettig zult voelen. Een nuchtere no-nonsense mentaliteit, deskundig, helder en eerlijk advies, maar bovenal persoonlijk contact; daar sta ik voor! 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring