Mijn favorieten

Onze medewerkers

Chris Slager Makelaardij

Chris Slager
Chris Slager
Mijn naam is Chris Slager, begin jaren 70 geboren in Loppersum en na enkele jaren in Middelstum te hebben doorgebracht zijn wij begin jaren tachtig neergestreken in Bedum. Sinds 2005 woon ik met veel plezier in de kleinschalige woonwijk “Uilennest” aan de westzijde van Bedum, samen met Ellen en onze beide kinderen Anne en Mart.

De afgelopen 20 jaar heb ik bij enkele gerenommeerde kantoren in de regio Groningen- Bedum- Hoogeland ruime ervaring opgedaan in de makelaardij. In deze jaren is de liefde gegroeid, niet alleen voor het prachtige makelaarsvak, maar zeker ook voor de stad Groningen, het Groninger Hoogeland en zijn mensen.

Eind 2013 heb ik besloten om mijn eigen makelaarskantoor te beginnen. Een grote stap destijds, maar langzaam zag ik toch de crisis ten einde lopen, de huizenmarkt zich stabiliseren en het vertrouwen van de mensen in de economie weer toenemen. Ik geloof in de (veer)kracht van deze regio.

Mijn eigen kracht ligt in een flexibele werkhouding, korte lijnen en een klantgerichte werkwijze waarbij u zich prettig zult voelen. Een nuchtere no-nonsense mentaliteit, deskundig, helder en eerlijk advies, maar bovenal persoonlijk contact; daar sta ik voor! 
Ellen Schmidt
Ellen Schmidt
Sinds januari 2016 ben ik fulltime werkzaam bij Chris Slager Makelaardij. 
Chris is in 2014 voor zich zelf begonnen, naarmate hij het drukker kreeg, sprong ik bij door enkele werkzaamheden van hem over te nemen. Zelf werkte ik destijds al bijna 20 jaar voor de ING. De combinatie van twee banen werd steeds lastiger, gezien de toenemende werkzaamheden voor de makelaardij. Ik heb mijn baan bij de ING opgezegd en ben sindsdien fulltime, met veel passie en beleving, voor de makelaardij aan het werk. 
We blijven ons ontwikkelen! Geen dag is hetzelfde, met veel plezier begeleid ik vele en diverse trajecten samen met onze opdrachtgevers. 
De verdeling is eenvoudig, Chris is veel op pad en doet alle afspraken, ik beman de binnendienst.
Sinds kort volg ik de opleiding voor assistent makelaar, ik vind het leuk om de verdiepingsslag te maken qua kennis én kan/mag ik na afronding van de opleiding ook de bezichtigingen begeleiden. Ontzettend leuk om ook bij dit traject betrokken te zijn.

Chris en ik zijn 'Chris Slager Makelaardij'; onze kracht ligt in de samenwerking, de korte lijnen, de aandacht en persoonlijke benadering, onze gedrevenheid en passie voor het vak.
We helpen je graag verder!